Home / archiefcentraal / twee jonge tekentalenten winnen ipad mini

twee jonge tekentalenten winnen ipad mini

Marleen Ardesch en Lisa Heuven zijn de gelukkige winnaars van de kleurwedstrijd van RegioBank. Bij de vestigingen in Heino en Luttenberg konden kinderen een Zilvervlootkleurplaat inleveren. Daarmee maakten ze kans op een iPad Mini met Wi-Fi. Eigenaar van de RegioBank vestigingen, Erwin Otten, overhandigde de prijzen aan de jeugdige winnaars.

De actie werd gehouden vanwege het 25-jarig bestaan van Erwin Otten Advies en de terugkomst van het Zilvervloot Sparen. Dit is een spaarrekening voor kinderen tot 18 jaar. Naast de variabele rente ontvang je bij deze spaarrekening een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Voor meer informatie over Zilvervloot Sparen kan je kijken op www.regiobank.nl.

Erwin Otten Advies biedt naast Zilvervloot Sparen ook andere financiële diensten. Voor meer informatie kan je naar http://www.erwinotten-advies.nl/ of je kan binnenlopen bij de vestigingen in Heino en Luttenberg.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.