twee jonge tekentalenten winnen ipad mini

Marleen Ardesch en Lisa Heuven zijn de gelukkige winnaars van de kleurwedstrijd van RegioBank. Bij de vestigingen in Heino en Luttenberg konden kinderen een Zilvervlootkleurplaat inleveren. Daarmee maakten ze kans op een iPad Mini met Wi-Fi. Eigenaar van de RegioBank vestigingen, Erwin Otten, overhandigde de prijzen aan de jeugdige winnaars.

De actie werd gehouden vanwege het 25-jarig bestaan van Erwin Otten Advies en de terugkomst van het Zilvervloot Sparen. Dit is een spaarrekening voor kinderen tot 18 jaar. Naast de variabele rente ontvang je bij deze spaarrekening een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Voor meer informatie over Zilvervloot Sparen kan je kijken op staging2.regiobank.nl.

Erwin Otten Advies biedt naast Zilvervloot Sparen ook andere financiële diensten. Voor meer informatie kan je naar http://staging2.erwinotten-advies.nl/ of je kan binnenlopen bij de vestigingen in Heino en Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.