twee dagen plezier met culture kids

In de herfstvakantie, op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober, avontuur en plezier met Culture Kids. Als het mooi weer is ben je deze dagen lekker buiten in de tuinen bij Culture Club de Haere op landgoed de Haere. Je gaat op vlaggenroof, reist over de wereld en je wordt een heuse circusartiest. Beide dagen starten om 10.30 uur en duren tot 16.00 uur.

Tijdens de muzikale wereldreis vlieg je naar de zingende zaag in India en ontdek je de Katam en Morsing. Riemen vast want daar ga je! Circus KNAL! geeft een circusvoorstelling rondom 5 korte verhalen haast, geloof, spijt, paradijs en na de grote ramp.

Na deze voorstelling leer je een eigen circusact. Aan het einde van de dag is er tijd om op te treden met je act. Neem dus je eigen publiek mee! En natuurlijk is er ook buitenspel. Als echte kasteelbewoners ga je op vlaggenroof, bak je je eigen broodjes op het buitenvuur en kook je een lekker soepje.

Culture Kids wordt georganiseerd door Culture Club de Haere, Haereweg 4 in Olst. Beide dagen is er professionele begeleiding aanwezig. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@cultureclubdehaere.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Wees er snel bij, er kunnen 20 kinderen meedoen. VOL=VOL.

Bijdrage voor beide dagen inclusief lunch en drinken bedraagt € 47,50. Wil je eerst meer informatie bel 0570 591 500 (do t/m zo van 10 – 17 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.