ttv wijhe sluit jubileumjaar in slijl af

Tafeltennisvereniging Wijhe besluit haar jubileumjaar (60-jarig bestaan) de komende weken met twee bijzondere activiteiten: een tafeltennisclinic van eredivisiespeler Gerben Last voor de jeugd en een jubileumfeestavond voor leden èn oud-leden.

Op woensdag 23 oktober verzorgt Gerben Last een tafeltennisclinic aan de jeugdleden van TTV Wijhe. Gerben is een van Nederlands beste tafeltennissers. Hij speelt al enkele jaren eredivisie bij Tafeltennis Zwolle en won vele medailles op EK’s, WK’s en de Paralympics van 2004 en 2012. Ook heeft Gerben een eigen boek geschreven ‘De beide kanten van de medaille’. Hierin vertelt hij over de valkuilen die presteren in de topsport met zich meebrengen, de emoties die daarmee gepaard gaan en hoe hij omgaat met zijn fysieke beperking. De clinic is in het clubgebouw van TTV Wijhe aan de Lange Slagen, tussen 15.30 en 17.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Slotfeest

Op zaterdag 2 november houdt TTV Wijhe een groot jubileumslotfeest voor haar leden èn oud-leden (met partner). Het wordt een groot en gezellig weerzien waarbij op ludieke wijze wordt stilgestaan bij bijzondere gebeurtenissen en personen uit de historie. Het clubgebouw wordt geheel in stijl in gericht en Jambalaya Soundservice zorgt voor passende muziek uit deze periode.

Leden en oud-leden kunnen zich nog steeds aanmelden via de Facebookpagina van TTV Wijhe, de mail (60jaar@ttvwijhe.nl) of het formulier in het clubgebouw. Het feest begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.