trouwen in het bos dat lijkt me wel wat

Het is vanaf 1 januari 2014 mogelijk om op de Sallandse Heuvelrug te trouwen. De heuvelrug is namelijk een van de vijf locaties in Nederland waar je vanaf volgend jaar het ja-woord kunt geven. Staatsbosbeheer heeft daarover een overeenkomst gesloten met het bedrijf Trouwstart uit Oosterbeek.

Naast de heuvelrug, kun je ook trouwen op het Boomkroonpad bij Drouwen in Drenthe, het Drents-Friese Wold bij Appelscha , de Weerribben en de Pelen bij Ospel in Limburg. Staatsbosbeheer staat huwelijken in het bos toe, omdat ze daar vaak verzoeken voor het gekregen. De nieuwspoll op onze website staat deze week in het teken van trouwen in het bos. Onze stelling is ‘Trouwen in het bos: Dat lijkt me wel wat.’

Afgelopen week stond de poll op onze site in het teken van de nieuwe middengeleider op de N35. Wij vroegen de bezoekers van onze site of die middengeleider een verbetering is. De stemming was flink verdeeld afgelopen week: 41 procent vindt de geleider een verbetering, 59 procent niet.

“Echt weer iets van iemand die dit op het kantoor bedacht heeft,laten ze gewoon meer controleren op mensen die hier afslaan,of het tankstation sluiten. Het wordt als bestuurder van een motor(of een auto) steeds gevaarlijker met al die obstakels op de weg,ook hier moeten alle bestuurders er weer onder lijden omdat er een paar de fout in gaan,” reageert Hans elders op onze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.