trots voor de spiegel

Het verhaal van Diana Krukkert begint met een persoonlijk succes. “Als geen ander weet ik dat dik zijn niet fijn voelt, er niet leuk uitziet en slecht is voor je gezondheid”, zegt gewichtscoach Diana. Ze viel zelf 70 kilo af met een maaltijdvervangend dieet en ervaart nu hoe het voelt om slank te zijn. Diana gunt anderen dat succes en dat gevoel van harte. Haar ervaring, in combinatie met kennis die zij in huis heeft als gediplomeerd Straight Away power coach, wil Diana inzetten om mensen met overgewicht te helpen en te begeleiden. Op 3 oktober ging haar lang gekoesterde wens in vervulling met de vestiging van haar eigen praktijk in Nijverdal.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek inventariseert Diana alle wensen en doelen en meet zij gewicht, vet- en vochtpercentage. In overleg kiest zij een programma op maat met maaltijdvervangende shakes, repen en soepen. “Het halen van je streefgewicht is uiteindelijk een tussenstation van het uiteindelijke doel: het behouden van je streefgewicht en het realiseren van een nieuw voedingspatroon.” Juist dat afbouwtraject waarin je teruggaat van maaltijdvervangers naar gewone maaltijden vult Diana met zorg en aandacht in.

Diana zal je door dik en dun steunen om dat doel te bereiken. Er zijn wekelijkse consulten en zo nodig is er tussendoor contact via de mail of de telefoon. “De eerste dagen zijn het zwaarst, daarna vliegen de kilo’s eraf en verdwijnt je hongergevoel”, zegt Diana. Resultaten tot twee kilo per week zijn hierbij geen uitzondering. Ben je benieuwd of zelfs nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. Gewichtscoach Diana werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar via telefoon, email en facebook. Diana: “Ik sta weer trots voor de spiegel, jij straks ook?”

Meer informatie vind je op staging2.gewichtscoachdiana,nl, via info@gewichtscoachdiana.nl of via 0548-763777.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.