Home / archiefcentraal / tops ook in 2014 ploegleider wielerteam

tops ook in 2014 ploegleider wielerteam

Raaltenaar Ronald Tops is ook in 2014 ploegleider van het dameswielerteam Ronald McDonaldhuis Groningen. Ook alle rensters blijven, sterker nog: het begeleidingsteam krijgt versterking. Afgelopen jaar werd er al sterk meegereden in grote wedstrijden en werd er een paar keer een wedstrijd gewonnen en een podium gereden.

Zo reed ook Ireen Wüst in het shirt van het Ronald McDonald huis Groningen in voorbereiding van de Olympische Spelen van 2014. “Elke renster zal een doelstelling hebben en daarbij zullen wij als begeleiding alles aan doen om de dames deze stap te kunnen realiseren en wellicht dat er een renster een stap kan maken naar een UCI (prof) team,” licht Tops toe.

Sponsor McDonald’s blijft de hoofdsponsor van de ploeg, maar het maatschappelijke doel Ronald McDonald huis Groningen. Er zullen wat mooie en bijzondere acties komen waar de dames zich zullen inzetten voor het goede doel. Rensters zullen een deel van gewonnen prijzengeld schenken aan het Huis.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.