the partysquad naar dll dance event

De Leeren Lampe pakt weer flink uit met het DLL Dance Event. The Partysquad, Lucien Foort, Fuzzi Kittenz, Tha Playah, Buzz Fuzz, Chain Reaction en Roy El Kie komen allemaal langs op het Event. “We willen de sfeer van een buitenfestival naar binnen halen. In alle zalen muziek, zoveel mogelijk verschillende stijlen voor zowel het grote publiek als de echte liefhebbers”, aldus de organisatie.

Naast de bekende Partysquad is ook Chain Reaction onderdeel van het event. Misschien ken je hem beter als Ben Jansen. Oud-Raaltenaar. Hij ontwikkelde zich tot een topper in het hardstyle-genre. Hij draaide onder andere op de Love Parade in Essen en Hellraiser.

Kaarten zijn voor 12,50 euro in de voorverkoop bij Primera Wijhe, Smulbaai Heino, Schulten Lederwaren Raalte, De Leeren Lampe en deleerenlampe.nl. Aan de kassa kosten kaarten 15,00 euro (members 12,50 euro).

Line-up DLL Dance Event

Main area: Partysquad, Lucien Foort, Fuzzi Kittenz, Mick Monday

Hardstyle/Hardcore: Tha Playah, Buzz Fuzz, Chain Reaction, Notorious, Mind.Illusion, MC Tellem en Special Guest!!!

Techno: Roy El Kei, Joshua Kayn en Morrizz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.