Home / archiefcentraal / talentvol muziekduo in olst

talentvol muziekduo in olst

Viooltalent Rosanne Philippens en pianist Yuri van Nieuwkerk staan zondag 6 oktober in de Overkempe in Olst. In 2009 won Philippens het Nationaal Vioolconcours ‘Oskar Back’. Samen met pianist Van Nieuwkerk verkent ze de combinatie van klassiek vakmanschap met de rauwe expressie van volksmuziek.

Rosanne Philippens wordt beschouwd als een van de grootste viooltalenten in Nederland. Samen met pianist Yuri van Nieuwkerk vormt Rosanne Philippens al 12 jaar lang een sterk muzikaal team. Ze wonnen samen al verschillende prijzen. Ook traden ze op in Liechtenstein, Duitsland en Zwitserland. In maart 2013 kwam hun gezamenlijke debuut-cd “Rhapsody” uit.

Tijdens het concert in de Overkempe komen muziekstukken van onder andere Franck, Mozart en Ravel voorbij. Het duo zal de stukken niet alleen ten gehore brengen, maar ook kort toelichten. Het concert begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.theatersolstwijhe.nl of bij één van de onderstaande adressen.

Postagentschap Bourquin in Wijhe

Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst

Holstohus (VVV-balie) in Olst

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.