succes van de open muziekestafette heino

Het succes van de Open Muziekestafette in Heino is niet te verklaren. De inschrijving voor dit grote muzikale culturele treffen is enorm! Binnen een dag – na openstelling inschrijving – zijn er maar liefst 25 opgaven binnengekomen. En inmiddels zijn dat er al 33. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 oktober 2014 in de Ned Herv. Kerk van Heino.

Dit jaar was er ook een ‘Proloog’ aan de vooravond van dit evenement in ‘Podium’. Voor de editie van 2014 is er een mogelijkheid om op de vrijdag reeds te beginnen. Plaats van handeling van de 4e Open Muziekestafette Heino is wederom in de prima klinkende en gerestaureerde Hervormde kerk van Heino. Het is een genot om aldaar te musiceren. In het bijzonder tijdens de Open Muziekestafette Heino. Ieder optreden kan n.l. rekenen op veel toehoorders zo bleek tijdens de onlangs gehouden muziekestafette.

Opgeven voor de 4e editie van de Open Muziekestafette Heino kan bij Flip Jonkman, flipjonkman@hotmail.com of via de website http://muziekestafette.vanwifferen.com

Inf. 0572-392494

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.