stylist geeft tips in shake week bij shoeby

Bovendien is er een stylist in de winkel aanwezig die je persoonlijke tips geeft.

“Ook tijdens de Shake Week vind je bij Shoeby de allerlaatste fashiontrends. Een jasje met inca-motief, fijne accessoires of een complete denim-op-denim look? Een goede top, fijne skinny en klaar is je outfit”, vertelt Huub Veldhuis van Shoeby Raalte. “Kies je top en skinny in dezelfde kleur of mix blauw met rood of grijs met blauw. Up to you! En kun je niet kiezen? Met de Shake Week-prijzen hoeft dat misschien ook wel niet.”

Voor mannen zijn er weer verschillende sweats met print. “Cool, comfortabel en tijdens de Shake Week met heel veel korting. Naast alle aanbiedingen voor dames en heren geven we ook nog eens 40 procent korting op heel veel geselecteerde kids-artikelen. We shaken ’t, dus ook voor de kleintjes.”

De Shake Week staat helemaal in het teken van mooie aanbiedingen en heel veel voordeel. “Maar dan is een beetje hulp misschien best wel handig. Wat draag ik op die broek? Welk jasje past goed bij dat jurkje? En welk item mag ik dit najaar niet vergeten? Om deze en veel meer vragen te beantwoorden, staat in elke winkel je eigen Shoeby stylist voor je klaar: Jouw Personal Shopper met oog voor mode én oog voor jou.”

Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen, kom dan naar Shoeby Raalte aan de Marktstraat 14-16. Meer informatie vind je op staging2.shoeby.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.