Home / archiefcentraal / stoere boots bij elferink schoenen

stoere boots bij elferink schoenen

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Sabine Velderman, verkoopster bij Elferink Schoenen.

“De schoenen op de foto kom je nu veel tegen in de laatste trends. Het zijn stoere boots, die veelal gecombineerd worden met skinny broeken. De groene boots zijn van het merk MJUS en de zwarte van het merk Gino-B. Gino-B is een nieuw merk bij ons. De schoenen zijn van mooi leer en gevoerd met echt lamswol. Daardoor kunnen ze goed met blote voeten gedragen worden. MJUS is een merk wat al vrij bekend is bij ons. Ik vind beide schoenen mooie stoere boots!”

Elferink Schoenen is gevestigd aan de Grotestraat 26 in Raalte. Online zijn ze te vinden op www.elferinkschoenen.nl Elferink Schoenen is een zusterbedrijf van X11 Schoenen.

Dit is de laatste aflevering van deze serie op onze website. Via het dossier kun je alle oude afleveringen terug lezen.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.