start amv bij olster harmonie

Na de herfstvakantie start de Olster Harmonie weer met een nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming. AMV is een leuke manier om kennis te maken met de beginselen van muziek maken. Het plezier van muziek maken staat voorop.

De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool. De cursus bestaat uit 16 lessen en is opgesplitst in 2 gedeelten. In de eerste helft van de lessen wordt muziek zo breed mogelijk belicht. De kinderen leren wat ‘maat’ en ‘ritme’ inhouden door zelf te zingen, te luisteren, te bewegen en te spelen op een instrument. Ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen.

In het tweede gedeelte komt meer nadruk te liggen op het leren lezen van het notenschrift en het bespelen van de blokfluit.

De AMV-cursus gaat van start op woensdagmiddag 30 oktober van 17.45 tot 18.15 uur in het Holstohus. Er zijn al voldoende aanmeldingen om van start te gaan, maar als je nog wil aansluiten dan kan dat. De kosten bedragen € 60,= voor 16 groepslessen. Meer informatie is te vinden op de website staging2.deolsterharmonie.nl

Voor vragen of aanmeldingen kun je mailen naar olsterharmonie@gmail.com of bellen met Anita Cornelisse (06 – 37 56 31 43)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.