sneller met de trein naar raalte is het haalbaar

. De insteek van het onderzoek? Haalbaarheid. Het onderzoek mag 2,5 miljoen euro kosten, in maart moet duidelijk zijn of het haalbaar is om elektrische treinen over het traject te laten rijden, met dubbelspoor of niet.

Een positieve uitkomst van dit onderzoek (dus haalbaar) moet goed nieuws voor treinreizigers van en naar Zwolle zijn. Wie vanuit Zwolle naar Raalte reist, staat nu nog vijf minuten stil in Heino. Wachten op de trein uit Raalte. Vijf minuten vertraging, want die minuten staan niet in de dienstregeling. Met een dubbelspoor tussen Raalte en Heino, is dat verleden tijd.

Voor nu zit er niets anders op dan wachten. Ach ja, een beetje wachten als treinreiziger, dat zijn we wel gewend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.