smhc heren 1 verliest van goor

Heren 1 van de Sallandse Mixed Hockeyclub heeft de een na laatste en beslissende wedstrijd van de voorcompetitie verloren. Doordat Heren 1 van Goor de wedstrijd met 2-4 won blijft SMHC Heren 1 op de derde plaats in de voorcompetitie staan, met nog één wedstrijd te gaan.

De wedstrijd begon voor SMHC Heren 1 heel goed. Er ontstonden goed uitgespeelde kansen, maar deze leidden niet tot doelpunten. Toch bleef SMHC Heren 1 de druk erop houden en bleven er kansen ontstaan. Ook Goor Heren 1 had enkele kansen, waaronder een redelijk gevaarlijke stafcorner, maar ook zij wisten niet te scoren.

Een 0-0 ruststand zorgde ervoor dat beide partijen nog volop kans op de overwinning hadden en aan het begin van de tweede helft was het SMHC Heren 1 die de score opende. Na een pass van Valentijn Wanders sloeg Koen van Hettema de bal laag in de verre hoek langs de keeper. Helaas voor SMHC Heren 1 werd de voorsprong ondanks goede kansen niet uitgebouwd en kwam Goor Heren 1 terug tot 1-1. Kort na deze gelijkmaker was het Valentijn Wanders die SMHC Heren 1, na een pass van Rik Jonkman, weer op voorsprong bracht. Dit bleef een tijd zo totdat, na een discutabele beslissing van de scheidsrechter, Goor Heren 1 een snelle counter kon opzetten en op 2-2 kwamen. Toen er daarna na nog een betwistbare beslissing een strafcorner werd gegeven aan Goor Heren 1, lieten zij deze kans niet onbenut en kwamen ze voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Na deze momenten was de scherpte weg bij SMHC Heren 1 en kon Goor Heren 1 de wedstrijd met 2-4 beslissen..

Ondanks enkele omstreden momenten lag de oorzaak van de verloren wedstrijd toch bij SMHC Heren 1, aldus de Coach, Wilco van Tongeren. “Als je zelf de kansen niet afmaakt, dan kunnen deze dubieuze momenten ook beslissend zijn.”

Volgende week is de laatste wedstrijd van de voorcompetitie. SMHC Heren 1 speelt uit bij Heren 1 van de Lochemse Hockeyclub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.