smhc dames 1 wint overtuigend van twello

De Dames 1 van SMHC heeft zondag overtuigend gewonnen van Twello met 7-1. Vanaf de eerste minuut zette Salland de volle druk erop. Jan Bruggeman heeft de nadruk gelegd op driehoekjes spelen in de training en dat kwam mooi uit in de wedstrijd. Door breed spel en diep spel te combineren kwam de bal vlot bij de voorhoede terecht. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste twee goals achter elkaar vielen: 2-0 voorsprong.

Maar Twello bleef niet achter en door tactisch spel van de spits van Twello ontstond de 2-1 uit een strafcorner. Met deze stand gingen beide teams de rust in. Na de peptalk van Coach Theo aan de Stegge, hervatte Salland de wedstrijd met maar één doel: als team de winst pakken. Niet alleen de voorhoede had in deze een belangrijke rol. Zowel midden als achter waren twee belangrijke schakels.

Twello speelde zeker niet slecht en brak een aantal keer door. Maar door een ijzersterke achterhoede kwam Twello niet verder dan die ene goal. Dit bood kansen voor SMHC en de stand liep daardoor op tot 4-1. Salland ging iets minder op safe spelen wat betekende dat het middenveld ver mee naar voren kon en de achterhoede daarop aansloot.

Twello verloor de hoop en kon het niet meer belopen achterin. Wat volgde waren de 5-1, 6-1 en 7-1. Met die stand eindigde Salland Dames 1 een top wedstrijd tegen de sportieve tegenstanders uit Twello.

Johan Wolff stond langs het veld om de wedstrijd in beeld vast te leggen. Zijn volledige reportage is binnenkort te vinden op staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.