seine wonen schenkt vloer aan wereldwinkel

WereldWinkel Heino gaat verhuizen en daarbij helpt Seine Wonen een handje. Op 12 oktober opent de winkel de nieuwe in het Dorpshuus. Voor die tijd is er nog genoeg te doen voor de inrichting van de winkel. Seine schonk daarom een marmoleum vloer aan de WereldWinkel.

Van NuHeino kregen we onderstaand bericht.

Op 12 oktober laat de Wereld Winkel Heino van zich horen. Dan opent zij namelijk voor het eerst haar deuren in het Dorpshuus. Maar voordat het zover is moet er nog van alles verhuisd worden, moet de inrichting professioneel verlopen en de winkel gezellig aangekleed worden. Seine Wonen draagt daar graag zijn steentje aan bij en schenkt de wereld winkel een marmoleum vloer. 

Elly Meijer is erg enthousiast over de schenking van de marmoleum vloer door Seine Wonen. Het klusteam van Seine Wonen zorgde ervoor dat de vloer netjes gelegd werd. En als klap op de vuurpijl is deze ook nog in de kleur die bij de wereldwinkel hoort. Daarmee geeft Seine Wonen de Wereldwinkel een vliegende start en zijn zij klaar om heel wat jaren in het Dorpshuus door te brengen.

Na jaren van geduld en flexibiliteit van de participanten van de Stichting ’t Dorpshuus gaat het nu toch eindelijk gebeuren: Wereldwinkel Heino trekt in ‘t Dorpshuus Heino. Na 4KIDS neemt Wereldwinkel Heino als tweede participant een deel van het Dorpshuus als werkplek in beslag. De opening van de Wereldwinkel staat geheel op zichzelf en heeft een eigen karakter. De officiële opening van ’t Dorpshuus gaat later dit jaar gebeuren. 

Op 12 oktober zal om 09.30 uur het Wereldwinkel-bord aan de gevel van de oude winkel aan de Canadastraat 44 Heino gehaald worden. In optocht zal deze naar de nieuwe locatie, waar om 10.00 uur met een symbolische handeling de deur van de nieuwe winkel wordt geopend, verplaats worden. “U bent daarna van harte welkom om onze winkel te bezichtigen onder het genot van een fairtrade hapje en drankje. Op de openingsdag geld overigens een feestelijke korting van 10 procent op de aankoop.”, aldus de Wereldwinkel. 

Het bestuur en de medewerkers van Wereldwinkel Heino zijn enorm blij met de nieuwe locatie en de schenking van de marmoleum vloer, omdat het uitdragen van de fairtrade gedachte binnen Heino voortgang kan vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.