seine wonen aanstaande zondag open

Seine Wonen in Heino is zondag 20 oktober van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Het thema is deze zondag: Spannend weekend bij Seine wonen.

Er zijn deze dag mooie aanbiedingen (zie bijlage). Bovendien krijg je bij een aankoop een jaar lang spannende films bekijken op je tv, computer, tablet of Ipad of vier gratis kaartjes voor Heksendoorn.

Dit weekend is Bernard Blom van Dreamplafonds ook aanwezig met een speciale 6 procent btw actie. En Nick Pruis zorgt zondag voor een lekker bakkie koffie. Je vindt Seine Wonen aan de Molenweg 2 in Heino. Meer informatie vind je op staging2.seinewonen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.