schitterende mooie wandeldag

Ruim 3000 deelnemers liepen mee tijdens de eerste dagen van de SW4D. Tijdens de derde dag van de vierdaagse liepen de deelnemers naar Luttenberg. 565 daglopers sloten zich op deze dag aan bij de wandelvierdaagse.

Ben Heethaar stuurde ons onderstaand verslag. De foto’s komen van Flip Jonkman en Elly van Niekerk.

Vandaag een schitterende mooie wandel dag op dag 3, de dag van Lemelerveld/Luttenberg.

Complimenten aan de wandelaars die er samen met de rust-en verzorgingspunten een onvergetelijke dag van hebben gemaakt.

 

Waren de eerste 2 dagen al wonderschoon, dag 3 zal de boeken ingaan als de dag dat alles klopte wat een mooie wandeldag brengt aan, fijne temperatuur, ideaal wandelweer, onder een strak blauwe hemel, herfsttinten en kleuren, mooie afwisselende route vol verrassingen en als klap op de vuurpijl grotere deelname als nooit te voren:

 

Vandaag sloten 565 dag lopers aan bij de SW4D wandelkaravaan die de teller nu heeft staan op 3188 deelnemers.

 

Morgen beloofd mits ons de weergoden goed gezind zijn een nieuw record aantal deelnemers.

 

Maar eerst gaan wij een ander record breken en dat is het creëren van de langste polonaise die ooit in Salland is gelopen.

Morgen om 9.00 uur gaan wij met alle deelnemers die in de 4daagse tent aanwezig zijn en met de oproep die Mark Bakker, presentator deze week van het radioprogramma “Afslag Oost” met weekgast Ben Heethaar van de SW4D vanmiddag deed om 16.45 uur.

 

Mensen kom morgen naar de 4daagsetent op Domineeskamp te Raalte en doe mee aan deze uniek spontaan ontstaan idee van Ben de Roos, Frontman en dirigent van de “Roalter Jongs” die daarmee echt een “schot in de Roos” heeft gedaan. Wat vandaag heel erg opviel is de grote enthousiasme onder de wandelaars, de verbroedering, de beleving, het inhaleren van land en natuur, en de oprechte voldoening van een dag heerlijk wandelen in het mooie Sallandse Coulisselandschap die ook wel in de volksmond “de Tuin van Nederland” wordt genoemd..

 

Wat nu al zeker is, de SW4D 2013 kan al niet meer stuk en overtreft meer dan al onze verwachtingen.

 

Laten wij vrijdag vooral weer genieten van dag 4, de dag van Heeten, nu het nog kan en wij weer een jaar moeten wachten op dit schitterend mooie evenement waar heel Salland trots op is.

 

Maar onze nieuwe agenda 2014 zal spoedig gevuld worden met week 42, die week gaan wij nu al bij voorbaat blokken, want van 14 t/m 17 oktober zal de 7e editie van de SW4D plaatsvinden en daar wil je bij horen. Daar wil je niets meer van missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.