salland verzekerden met korting naar sw4d

‘We zijn helemaal in de ban geraakt van het wandelvirus. En niet voor niets. Wandelen past prima in onze missie om mensen letterlijk in beweging te brengen voor een gezonde leefstijl. Wandelen kunt u doen wanneer het u uitkomt. Bovendien is het gezond voor zowel lichaam als geest. Het is dé manier om de gedachten de vrije loop te laten en te genieten van de natuur. Wilt u ook meer gaan wandelen? Doe dan mee met de Sallandse Wandelvierdaagse’, laat Salland Verzekeringen weten in hun nieuwsbrief.

De SW4D vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 25 oktober met start en finish in Raalte. Lopers kunnen kiezen uit 20, 30 of 40 kilometer. Speciaal voor de jonge deelnemers is er de Kidsroute van 8 kilometer. ‘Zo is het een waar feest voor het hele gezin.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.