Home / archiefcentraal / salland te kiek schiphol

salland te kiek schiphol

In onze rubriek met oude foto’s deze week een foto van een groep dames bij een vliegtuig op Schiphol. Na de Tweede Wereldoorlog begonnen langzamerhand de schoolreisjes, personeelsreisjes en dergelijke weer op gang te komen. Meestal waren het uitjes naar Schiphol, waar je dan bij een vliegtuig werd gefotografeerd.

Wie de dames zijn die op deze foto staan is bij de historische vereniging Heino niet bekend. Daarom leggen we die vraag nu aan onze lezers voor. Wie herkent iemand op deze foto? Wie weet wanneer deze foto genomen is? En ter gelegenheid waarvan? Reageer op onze site (woensdagmorgen 10.00 uur op www.sallandcentraal.nl of op Facebook: facebook.com/sallandcentraal als je meer weet over deze foto.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.