Home / archiefcentraal / salland te kiek echtpaar onbekend

salland te kiek echtpaar onbekend

In onze rubriek met oude foto’s deze week een foto van een echtpaar. Tijd en namen zijn onbekend bij de historische vereniging uit Heino. Daarom leggen we die vraag nu aan onze lezer s voor. Wie herkent het echtpaar op deze foto? Wie weet wanneer deze foto genomen is? En ter gelegenheid waarvan?

De vermoedens van de vereniging voor heemkunde uit Heino zijn dat het echtpaar tussen Heino en Dalfsen in de woonde. Reageer op onze site of op Facebook: facebook.com/sallandcentraal als je meer weet over deze foto.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.