Home / archiefcentraal / salland dhuzes in 2014 niet naar frankrijk

salland dhuzes in 2014 niet naar frankrijk

Team Salland ‘dHuzes zal in 2014 niet meer naar Frankrijk afreizen voor de Alpe d’HuZes. De jaarlijkse tocht over de Lemelerberg zal volgend jaar nog wel doorgaan. Op die manier wil de Salland d’HuZes club toch geld blijven ophalen voor KWF kankerbestrijding.

Dit jaar was de Alpe ‘d HuZes goed voor een eindbedrag 29.096.036,87 euro. Salland d’HuZes wist daaraan 51.084,22 euro bij te dragen. Het team wil daarom ook alle sponsoren en andere gulle gevers bedanken voor hun inzet en bijdrage. Voor meer informatie over het team kan je kijken op hun pagina van opgevenisgeenoptie, of hun persoonlijke website.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.