Home / archiefcentraal / rubio sucio op podium in reimink

rubio sucio op podium in reimink

De Zwolse band Rubio Sucio, voorheen Go Green, gaat op zaterdag 19 oktober weer live knallen bij café Reimink in Lemelerveld. Oud-Lemelervelders Ruben en Kai Hoogenboom brengen met hun band een pakkende mix van eigen nummers en covers. Met veel enthousiasme worden rake teksten in een geheel eigen sound door deze podiumdieren ten gehore gebracht.

Muzikaal is Rubio Sucio beïnvloed door onder meer de Black Crowes-Neil Young- CCR en Eddie Vedder. Deze band staat garant voor een verrassende muzikale ervaring. Iedereen is van harte welkom en we gaan beginnen om 22.00 uur met een vrije entree.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.