Home / archiefcentraal / rohda wil hercules voetballen moeilijk maken

rohda wil hercules voetballen moeilijk maken

Rohda Raalte neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Hercules. Een lastige ploeg, zegt Rohda Raalte-trainer Kick Maatman. “Ik heb Hercules zondag zien spelen tegen MSC en ik was met name voor rust zwaar onder de indruk van hun veldspel.”

Maatman: “Hercules is een ploeg die echt wil voetballen en dat ook doet. We zullen goed bij de les moeten zijn, anders worden we net als MSC zondag van het kastje naar de muur gestuurd. We zullen daar een goed tactisch plan tegenover moeten stellen, om Hercules het voetballen moeilijk te maken en van daaruit zelf gevaarlijk te kunnen worden.”

Maatman moet het zondag stellen met een flink uitgedunde selectie. “Boy Boeloerditi en Django Ngutra zullen zeker niet van de partij zijn. Daarnaast zijn Jordy Bloo en Djeremy Zandvliet grote vraagtekens voor zondag. Daarentegen hebben anderen tegen Hellendoorn laten zien er klaar voor te zijn, dus de mogelijkheden om een goed plan en goede opstelling neer te zetten zijn aanwezig.”

Beker

Rohda Raalte lootte dinsdag in de bekercompetitie, tot vreugde van de uit Deventer afkomstige Rohda-trainer, de Deventer ploeg Sallandia. “Sallandia vind ik leuk”, zegt Kick. “Het is een echte volksclub uit Deventer. Ik ken de trainer en een paar spelers, waaronder Rick Wolvenne wat ik een hele goede centrumspits vind. Maar bovenal leuk om tegen een Deventer ploeg te spelen.”

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.