rohda bekert eenvoudig verder

Rohda Raalte heeft de bekerwedstrijd tegen vv Hellendoorn met 2-0 weten te winnen. Rick Vleems (’28) en Deniz Sahbaz (’50) scoorden voor de thuisploeg, waardoor de Raalter formatie in de koker zit bij de volgende bekerloting.

Vooraf leek het voor Rohda een gemakkelijke wedstrijd te worden. Het komt zelf uit in de zondag hoofdklasse C, waar tegenstander vv Hellendoorn uitkomt in de zaterdag 3e klasse D. Het verschil van drie klassen kwam niet tot uiting in de score, maar op het veld was dit weldegelijk het geval zo vond Rohda-trainer Kick Maatman.

Maatman: “We zijn geen moment in de problemen geweest. De tegenstander liep achteruit wat natuurlijk ook wel logisch is door het verschil in kwaliteit. Je hoopt dan snel te scoren wat niet altijd even makkelijk is. Hellendoorn bleef hard werken en er goed voor gaan. Het was daardoor geen topwedstrijd van onze kant maar we hebben bij vlagen zeker goede dingen laten zien.”

Rohda eindigde de wedstrijd met tien man. Na een vroeg blessuregeval en twee latere wissels had Maatman zijn drie wissels al verbruikt. Na een tweede blessuregeval moest de thuisploeg dus 10 minuten met een man minder verder. Maatman: “Na vijf minuten moest ik Django Ngutra al wisselen, hij had last van de lies. Twintig minuten voor tijd had ik vervolgens nog twee wissels doorgevoerd. Uiteindelijk viel Jeremy Zandvliet tien minuten voor tijd uit waardoor we dus inderdaad met tien man de wedstrijd moesten uitspelen maar dat zorgde niet voor problemen. Er deden ook een boel andere jongens mee vergeleken met afgelopen zondag. Mede daardoor kunnen we zeker terugkijken op een goede wedstrijd. We hebben dikverdiend gewonnen.”

Volgende week speelt Rohda wederom thuis. Dan staat de competitiewedstrijd tegen Hercules op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.