raalte opgeschikt door kattenmoordenaar

“Er gaan al langer geruchten dat iemand gif heeft liggen in deze wijk.”

“Onze poes is een jonge, gezonde poes van vier jaar. Een achterbuurvrouw zag haar ’s morgens liggen in de Johan van Twickelostraat en ze was nog maar net dood. Ze was nog warm en zij is gelukkig, net als ik, een kattenliefhebster. Ze heeft nog massage toegepast, maar helaas was ze al overleden.”

De achterbuurvrouw van de verontruste kattenbezitter belde na de vondst de dierenambulance en de ambulancemedewerkers hebben sterk het vermoeden dat de poes vergiftigd is. “Als ze was aangereden, was dit zichtbaar geweest. Dat kunnen ze zien aan de nagels, die dan van schrik uitgaan. De dierenartsenkliniek Salland, waar ze haar heen hebben gebracht, bevestigde dit vermoeden. Maar ik heb helaas geen geld om een autopsie te laten doen.”

Een half jaar geleden gebeurde precies hetzelfde met een jonge poes van de vrouw die contact met ons op nam. De poes werd uiteindelijk dood gevonden en net als in het geval van de laatste poes was er helemaal niets te zien. “Er gaan al langer geruchten dat iemand gif heeft liggen in deze wijk. Ik wil eigenlijk wat posters in de buurt ophangen met daarop de vraag of iemand iets weet, dan mogen ze dit aan mij doorgeven (eventueel anoniem). Wij hebben hier zoveel verdriet van en er waren zoveel verontwaardigde reacties op die foto, dat ik wil, dat de eventuele dader gepakt wordt. Mensen waarschuwen om hun katten binnen te houden werkt maar even. Er zijn vast wel mensen die weten of hun buurman- of vrouw een erge hekel aan katten heeft en wel eens bedreigingen heeft geuit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.