prijsuitreiking ballonnenwedstrijd zenpc

Z&PC Nieuwleusen organiseerde tijdens de zwem4daagse een ballonnenwedstrijd. De winnaars hiervan werden woensdag 16 oktober in het zonnetje gezet. De ballon van Judith Runherd werd 326,8 km verderop in het Duitse Plön gevonden. Hiermee kwam haar ballon het verst en verdiende zij een 1e prijs. De 2e prijs ging naar Max Bálint en de 3e prijs naar Robin Bos. De ballon van Max werd teruggevonden in Overgönne (166,9 km) en de ballon van Robin in Rastede (146,2). Alledrie werden ze verrast met een Marskramer cadeaubon.

Op de staging2.zpcnieuwleusen.nl staat de volledige uitslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.