politiecontroles in deventer door komst fnoord

De politie, Go Ahead Eagles, en de gemeente Deventer nemen zaterdag extra maatregelen rondom de voetbalwedstrijd Go Ahead Eagles – Feyenoord. Supporters van andere clubs zijn niet welkom in Deventer, Feyenoord-supporters rijden met een verplichte combi naar Deventer en er is extra politie-inzet. De extra maatregelen zijn onder andere nodig omdat Ajax, aartsrivaal van de bezoekers uit Rotterdam, zaterdagavond in Enschede tegen FC Twente speelt.

Om te voorkomen dat verschillende groepen voetbalsupporters zich zaterdag in Deventer onderling mengen of zich begeven onder winkelend publiek in de binnenstad, is besloten om supporters van andere clubs dan Go Ahead Eagles niet toe te laten tot de stad. Hiertoe zullen op de toegangswegen controleposten worden ingericht. Mogelijk dat hierdoor enige overlast ontstaat. De maatregelen zijn er om alle activiteiten in de binnenstad, zoals winkelen en de warenmarkt, zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Supporters van Feyenoord met een kaartje reizen met de zogenaamde combi- regeling. Zij worden met de bus direct naar het stadion gebracht en worden niet in de gelegenheid gesteld vooraf de binnenstad te bezoeken.

Go Ahead Eagles doet een dringend beroep op haar supporters om de kaarten voor het duel tegen Feyenoord niet aan aanhangers van de bezoekende partij over te dragen. De club wil haar supporters erop wijzen dat wanneer zij hun toegangskaart wel overdragen aan een ander, zij verantwoordelijk blijven voor het gedrag van degene die gebruik maakt van die kaart. Als daartoe aanleiding bestaat zal Go Ahead Eagles passende maatregelen treffen, ook tegen de koper/kaarthouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.