Home / archiefcentraal / politie vermoedt verband branden lveld

politie vermoedt verband branden lveld

In de kleuterspeelzaal van de H. Hartschool aan de Prinses Margrietstraat is maandavond 14 oktober rond 19:00 uur brand uitgebroken. Omdat de brand in een vroegtijdig stadium werd ontdekt bleef de schade beperkt tot brandplekken in een bank een radiator. Op basis van de aangetroffen situatie op de plaats van de brand, waarover geen nadere informatie wordt verstrekt, wordt uitgegaan van brandstichting. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat deze brand te maken heeft met de eerdere brand aan de de buitenkant van deze school, 14 dagen geleden.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze brand wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Naar de brandstichting wordt een nader onderzoek ingesteld.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.