politie beschoten bij achtervolging

Zondagavond om 20.55 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie op de Aan de Leide in Schalkhaar. Een getuige zag daar een auto onder verdachte omstandigheden geparkeerd staan. Direct nadat de politie ter plaatse kwam, ging de auto er vandoor.

Een achtervolging werd ingezet. Tijdens de achtervolging is op de politieauto geschoten. Hierbij raakte niemand gewond. Uiteindelijk werd de auto leeg aangetroffen in Mariënheem.

De politie stelde een onderzoek in en kon later op de avond vier verdachten aanhouden. Het gaat om vier inwoners van Arnhem in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. Zij zijn voor verder onderzoek ingesloten.

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien van de achtervolging, of heb je andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, dan verzoekt de politie contact op te nemen met 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.