pec zwolle bekert simpel verder

PEC Zwolle heeft woensdagavond een eenvoudige overwinning geboekt in het KNVB Bekertoernooi. De ploeg van trainer Ron Jans won in eigen huis met 4-0 van tweede klasser Wilhelmina ’08. En die stand stond al vanaf de 26e minuut op het scorebord.

Al in de zevende minuut was het raak. Ryan Thomas opende de score. Een kleine tien minuten later was het wederom raak. Ditmaal trof Giovanni Hiwat doel. PEC Zwolle ging vervolgens door wat er verwacht werd en amper vijf minuten na de 2-0, tekende Darryl Lachman voor de 3-0. Fred Benson maakte een paar minuten later al de 4-0. Dat was tevens de rust- en eindstand.

Tegen wie PEC het in de volgende bekerronde opneemt, wordt donderdagavond bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.