Home / archiefcentraal / pas en poetsdagen bij olsterhof

pas en poetsdagen bij olsterhof

De Olsterhof in Olst laat op zaterdag 5 en zondag 6 oktober zien hoe je jouw leren laarzen het beste schoonmaakt. Dit doen ze tijdens de ‘Pas en Poetsdagen’. Goed poetsen en onderhouden van leren laarzen is belangrijk om ze zo lang mogelijk goed te houden. Olsterhof geeft op deze dagen ook advies over welke middelen je kunt gebruiken om het leer te voeden en weer goed op kleur te brengen.

Tijdens de ‘Pas en Poetsdagen’ kan je ook jouw leren laarzen laten poetsen door een professional. Een volledige onderhoudsbeurt (reinigen, conditioner, protector en op kleur brengen) kost € 19,95. Mocht je toch liever je oude paar laarzen vervangen voor een gloednieuw paar, dan ben je bij de Olsterhof ook aan het juiste adres. De nieuwe collectie is namelijk net binnen.

Als je nieuwe laarzen koopt bij De Olsterhof krijg je bij een aantal modellen van de merken Dubarry, Blundstone en UGG een passend onderhoudsmiddel cadeau. Oud of nieuw, alle laarzen kan je op 5 en 6 oktober weer ‘winterklaar’ laten maken.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.