pannenkoekenactie kerk wesepe

Op zaterdag kunnen er al pannenkoeken worden afgehaald in De Beukenoot bij de kerk van 16.00 tot 18.00 uur. Bestellingen (0570 – 531216) kunnen worden bezorgd. Op zondag wordt de dienst helaas niet opgeluisterd door de Harmonie vanwege het ontbreken van een dirigent. Maar na de dienst is er wel de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke pannenkoeken: naturel (1 euro) of met spek ( 1,25). Natuurlijk kunnen er dan ook pannenkoeken worden meegnomen naar huis. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid een herfstwandeling te maken aan de hand van een routebeschrijving. Op zondag is de verkoop na de dienst van 11.00 tot 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.