overwetering wint van wijhe92

Overwetering heeft zondagmiddag met 2-0 gewonnen van Wijhe’92. De ploeg uit Olst promoveerde vorig jaar, maar draait dit seizoen uitstekend mee in de Tweede Klasse J. Na vijf wedstrijden heeft de ploeg van trainer Henk van Norel al tien punten, met een knappe derde plek als gevolg.

Halverwege stond het nog 0-0, maar na rust waren het Bram van Bessen en Ronnie Haverkamp die de drie punten in Olst hielden. Opnieuw een nederlaag dus voor Wijhe’92, dat na vijf wedstrijden slechts evenzoveel punten heeft.

Johan Wolff maakte een mooie fotoserie van de wedstrijd. Binnenkort is de volledige reportage te vinden op zijn website staging2.johanwolff.nl . Volgende week gaat Overwetering op bezoek bij SDC’12, terwijl Wijhe’92 het opneemt tegen Voorwaarts Twello.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.