op1 in het kulturhus binnenkort van start

Dit najaar start op de eerste verdieping van het Raalter Kulturhus het flexwerkconcept OP1. Een deel van de ruimte die vrijkwam na verhuizing van de bibliotheek, wordt speciaal ingericht voor professionals met behoefte aan flexibele vergader- of kantoorruimtes. Dit tegen aantrekkelijke tarieven, zonder langlopende vaste verplichtingen.

De ‘derde werkplek’ (niet thuis of op kantoor) is in Nederland sterk in opmars. Het is de ideale oplossing voor professionals die zo nu en dan over een centraal gelegen kantoorruimte willen beschikken. Dit ‘nieuwe werken’ biedt voordelen als kostenefficiëntie, schaalbaarheid en minder vastgoedkosten. Voor mensen die het vergelijken met thuiswerken worden een betere werk- privébalans, minder stress en een hogere productiviteit als voordelen genoemd.

OP1 in het Raalter Kulturhus wordt meer dan een plek om te werken. Het wordt een ruimte voor ontmoeten, vergaderen en brainstormen. Een inspirerende plek waar professionals, stichtingen, culturele organisaties, studenten en anderen samenkomen, faciliteiten delen en meerwaarde creëren. Voor elkaar en voor de mensen om hen heen.

OP1 biedt bovendien meer dan een standaard kantoor. Bij de inrichting wordt rekening gehouden met de mogelijkheid om in een afgesloten ruimte te kunnen werken of om met meerdere mensen om tafel te kunnen zitten voor een brainstorm of overleg. Ook komt er een ruimte voor het geven van presentaties of workshops. Wie gebruik wil maken van de mogelijkheden OP1 kan straks kiezen uit verschillende abonnementen of ad-hoc een werkplek huren. Een uitkomst dus om huisvestingskosten op orde te houden.

Naast een fijne, centraal gelegen werkplek in het gezellige centrum van Raalte, biedt OP1 gratis koffie en thee en komt er een receptie waar gebruikers praktische zaken zoals afspraken, reserveringen en post kunnen regelen. OP1 gaat open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en is op afspraak beschikbaar voor bijeenkomsten en activiteiten in de avonduren of het weekend.

Na een grondige verbouwing worden de deuren van OP1 naar verwachting in december geopend.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Hilco Haarsman

E-mail: info@op1raalte.nl

Telefoon: 0572 – 348 348

Website: staging2.op1raalte.nl

Facebook: staging2.facebook.com/Op1raalte

Twitter: @op1raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.