op pad met de dagtochten van tcr tours

Op 11 oktober rijdt er een touringcar naar het concert van Nick & Simon in het Gelredome. Daarnaast wordt er gereden naar de concerten van Anouk, het Mega Piraten Slot Festijn en Tina Turner Experience.

Op woensdag 30 oktober staat er een verrassingstocht gepland. Dit is een geheel verzorgde dag inclusief een leuke excursie, koffie met iets lekkers, lunch en als afsluiting een 3-gangen diner met 1 consumptie. De touringcar vertrekt tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf verschillende opstaplaatsen in Salland. Thuiskomst is tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Deelname aan de verrassingstocht kost 65 euro per persoon. Voor wie niet een hele dag op stap wil is er op woensdag 27 november de jaarlijkse stamppottocht; een middagtocht inclusief een mooie rondrit en een heerlijke stamppotmaaltijd. Prijs 33 euro.

Vanaf 29 november rijdt TCR Tours weer op diverse data naar de populaire kerstmarkten in Duitsland. Dit jaar worden Münster, Düsseldorf en Essen aangedaan.

Nieuw dit jaar is de shopsensatie van dit moment: Primark in Essen. Hier bevindt zich een vestiging met maar liefst 14.500 m2. Primark staat bekend om haar mode tegen spectaculair lage prijzen. Naast trendy mode voor heren, dames en kinderen heeft Primark ook volop keuze in lingerie, schoenen en accessoires. ‘Look good, pay less’ is de slogan van Primark. De prijzen liggen onder vele andere populaire ketens en modieuze dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lingerie en accessoires vind je hier voor maar een paar euro.

Voor diegenen die liever in Nederland blijven is er dit jaar de sfeervolle Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Hier presenteren ruim 220 enthousiaste standhouders zich tijdens de fair in winterse ambiance. De vele lichtjes, vuurkorven en kerstversieringen zorgen voor een unieke sfeer met het sprookjesachtige Kasteel de Haar als decor. Datum: woensdag 20 november 2013. Prijs inclusief vervoer en entree 37,50 euro per persoon.

Voor de precieze data, opstapplaatsen en meer informatie over de dagtochten van TCR Tours kun je terecht op staging2.tcr-tours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.