ons genoegen komt naar hoftheater

Orkest Ons Genoegen speelt dit in december voor het eerst met een eigen concert in het HOFtheater. Daarnaast maakt de groep zich op voor een druk muzikaal seizoen. Met optredens in onder andere Luttenberg, Heino, Zwolle en Raalte kan je ze eigenlijk niet missen.

Op zondag 8 december staat Ons Genoegen met het eigen concert in het HOFtheater. Aan dit concert dat onder muzikale leiding staat van Jan Jager zullen solisten meewerken als Juliette Dumoré (zang) en Ton Nieuwkamp (saxofoon). Aanvang van het concert is 15.00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via het theater.

Als je het concert in december moet missen zijn er nog een aantal andere plaatsen waar je het orkest kan aanschouwen. We hebben de meeste optredens voor je op een rijtje gezet:

– Afsluiting van de muziekestafette in de vernieuwde Hervormde Kerk in Heino op 5 oktober

– Optreden in de Plaskerk op 10 november

– Viering in de RK-kerk te Heino op 16 november

– Begraafplaats Kranenburg in Zwolle op 23 november

– Kerstconcert Hervormde Kerk Heino op 20 december

– Vokskerstzang in de RK-kerk Heino op 22 december

Naast deze optredens ligt de focus van de groep ook nog op het muziekfestijn van 5 april 2014. Thema van dit jaar is ‘Jongeren’. Hoe dat programma er definitief uit zal zien is nog niet bekend, maar er gaan geruchten over een optreden met de BigBand van het Carmel College Salland en een groep strijkers (kamerorkest) dat onderdeel uitmaakt van het Jeugdsymphonieorkest De Vuurvolgels uit Zwolle

Er is bij Ons Genoegen nog plek voor nieuwe (jeugd)leden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Han Holtkuile: 0572-394696.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.