ondernemersdag tijdens csi salland

Business en paarden gaan hand in hand tijdens de ondernemersdag op CSI Salland. Donderdag wordt er voor ieder wie geïnteresseerd is een boeiend programma aangeboden over ‘kansen in de paardensport, van investeren tot renderen’.

Na de ontvangst om 10.00 uur gaat de ondernemersdag in Mariënheem van start met een lezing van Bert Bruggink, CFO raad van bestuur Rabobank Nederland met als titel ‘Economische tegenwind; hoe nu verder?’ Na de lunch leidt Chief Steward Har van de Venne de gasten rond door de stallen van de internationale springpaarden.

Gerrit-Jan van de Pol, directeur GMB Bio-energie, houdt om 14.45 uur een lezing over ‘Kansen in de Paardensport’. Daarna is het woord aan Ivo Campagne, eigenaar van Stoeterij Sterrehof en Hippisch Sportman 2012. Als afsluiting om 16.00 uur staat een borrel gepland met een Meet & Greet met CSI Salland ambassadeurs Hendrik-Jan Schuttert en Dominique Roelofsen. Aanmelden kan via denice@eqi.nl.

Het vierdaags internationaal concours gaat donderdag van start en mag rekenen op 290 deelnemende paarden, oftewel 15% meer dan vorig jaar. Er komen topruiters als Gerco Schröder, Marc Houtzager, Willem Greve, Jos Lansink en Jessica Kürten. Op vrijdagavond is er een show met aansluitend feestavond en ook op zaterdagavond is het feest met ‘De Skihut’. De hoofdrubriek, de Roelofsen Grote Prijs van Salland op 1.45m niveau, gaat zondag om 15.00 uur van start.

Meer info: staging2.csisalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.