oktoberfeest in de leeren lampe

Een volle bak, lange tafels, in passende Tiroler kledij gestoken bezoekers en gezellige Duitse en Tiroler muziek. Het is inmiddels een goede traditie: het Oktoberfeest bij De Leeren Lampe in Raalte. Op zondag 20 oktober is het weer zo ver.

Het Oktoberfeest belooft weer een super gezellig feest te worden met Wir Sind Spitze, DJ Total Tommy, Die Tolle Leute en het Afpelcorn promo team. Wir Sind Spitze bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten uit Zuid-Limburg. ‘Die neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager-Freunde & Oberkrainer-Pop-Rebellen-Kapelle’ werd als naam toch iets te lang geacht, maar dekt de lading wel. Met een vette knipoog, veel humor, diverse acts en een muzikale mix van ‘Die populairsten Polkas, die schönsten Schlager und die Blödesten Ballerman-Party Hits zetten de heren alle feesten op de kop. En voor wat Nederlandstalige krakers, een nummertje van AC/DC of een swingende Dance Classic draaien de heren hun hand ook niet om. DJ Total Tommy staat achter de draaitafels.

Die Tolle Leute

Feestact Die Tolle Leute is wederom op zondagmiddag van de partij. Deze zogenaamd Duitse partysensatie (toch hebben de drie leden een bescheiden Sallands accent) speelt Duitse bewerkingen van bekende Nederlandstalige hits. Wat je mag verwachten? Bijvoorbeeld ‘Festival der Liebe’, ‘Viva Colonia’, ‘Cowboy und Indianer’, ‘Rosamunde’ en ‘Schatzi schenk mir ein Foto’. Inmiddels hebben de heren ook een eigen succesvolle eigen single uit: ‘Brennt dein Hut’.

Een staplaats kost 12,50 euro, een zitplaats 17,50 euro. De middag begint om 15.00 uur. Kaarten voor het oktoberfeest zijn te koop bij Schulten Lederwaren in Raalte en op woensdag tussen 11.00 en 20.00 uur bij De Leeren Lampe. Je kunt ze ook online bestellen op staging2.deleerenlampe.nl (onder het kopje Events). De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl.

Tiroler kleding

De Leeren Lampe vraagt de bezoekers om zoveel mogelijk in gepaste kledij te komen. De Leeren Lampe heeft een deal met de website: staging2.oktoberfestwinkel.nl. Hier kan Tiroler kleding tegen een aantrekkelijke korting gekocht worden. Via deze website kun je voor een leuk bedrag een super Tiroler outfit scoren. Wanneer je de kortingscode: ‘leerenlampe’ invoert krijg je nog eens 10 procent korting op je aankopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.