nominatie vrijwilligersprijs voor ben heethaar

Ben Heethaar is genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs. Zes jaar geleden begon hij met de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D). Naast zijn fulltime baan zet hij zich vol enthousiasme in voor de vierdaagse en daarom is hij nu genomineerd. Stemmen op Ben Heethaar kan nog tot 1 november via deze website.

De organisatie van de SW4D is ook trots op de nominatie en stuurde ons daarom onderstaand bericht.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2013 (OVP) wordt uitgereikt op vrijdag 1 november in het provinciehuis in Zwolle. De winnaars ontvangen dan de prijs, die al voor de vijftiende keer wordt uitgereikt,  uit handen van gedeputeerde Bert Boerman.

Met de uitreiking van de OVP wil de provincie Overijssel haar waardering uitdrukken voor de fantastische inzet van de vele honderdduizenden vrijwilligers die in de provincie actief zijn.

Ben Heethaar is 6 jaar geleden met de organisatie van de Sallandse wandelvierdaagse begonnen. Hij is zelf wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse en vond dat Salland ook een mooi wandelevenement verdiend. Vorig jaar liepen er 3300 wandelaars mee tijdens de Sallandse wandelvierdaagse. Aankomend herfstvakantie wordt de 6e editie alweer georganiseerd en groeit de vierdaagse steeds maar meer en meer.

Naast initiator van de Sallandse wandelvierdaagse (Sw4d) bekleed Ben vanaf het begin een bestuursfunctie bij de wandelvierdaagse. Het is belangrijk geweest dat  zij veel deskundigheid en talenten verzamelt hebben en direct een hele goede basis gelegd hebben voor de wandelvierdaagse. Elk jaar wordt de lat weer hoger gelegd. 

Wandelen verbroederd en verbindt mensen met elkaar. De Sallandse wandelvierdaagse bestaat uit drie pijlers, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren. Deze drie pijlers zijn belangrijk, maar goede en trouwe vrijwilligers is essentieel voor SW4D.

Bij de start van de Sallandse wandelvierdaagse in 2007 heeft Ben mensen selectief benaderd, enthousiast gemaakt en al deze mensen zijn op de SW4D trein gestapt en de trein is gaan rijden vanaf 2007, de trein werd steeds langer en voller en steeds meer mensen werden enthousiast en gingen zich aanmelden, om deel te nemen aan de vierdaagse of zelfs vrijwilliger te worden.

In de wandelgangen hebben wij vernomen dat de Sw4d in de toekomst op de internationale toer gaat en er militairen gaan deelnemen. Ben is naast zijn fulltime baan bij de Combi Nijmegen, elke dag bezig met de Sallandse wandelvierdaagse en dat verdiend een dikke pluim!

Stemmen kan via onderstaande link:

http://staging2.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/index.php?id=ben-heethaar-uit-raalte#.Ulf9L9K-2So

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.