nieuwe leden van verdienste overwetering

Tijdens de algemene ledenvergadering van 28 oktober 2013 werden Frans Verwoolde en Berry Jansen benoemd tot lid van verdienste van Sportclub Overwetering. Hierover stuurde de sportclub dit bericht:

Frans Verwoolde heeft vele taken verricht binnen Overwetering: consul, wedstrijdcoördinator, bezoeken van regionale bijeenkomsten van de KNVB over jeugd en indeling van de jeugdteams, doordeweeks aanspreekpunt voor de vereniging, leider van jeugdteams, contacten met de gemeente en leveranciers. Frans is ook iemand die op alle terreinen deskundig is en overal raad op weet.

Berry Jansen verrichtte veel van dezelfde taken als Frans Verwoolde. Verder verzorgt hij de (munten)administratie van de kantine, alle administratie omtrent de jeugdcompetitie (da’s heel veel werk), de kleedkamerindeling, veldindeling en de verzorging van het materiaal.

Gelukkig hebben beide heren aangegeven nog wel wat voor de club te blijven doen.

Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet:

Henk Harmsen (60 jaar lid), Henk Greeven (50 jaar lid), Hans Bos, Henk Harleman, Gertie Nijland (40 jaar lid), Mark van Gurp, Jan Harmsen, Bram ten Have, Mark IJsseldijk, de broers Björn Kolkman, Danny Kolkman en Remco Kolkman, Erwin Kremer, Henk v.d. Maaten (25 jaar lid).

Verder presenteerde penningmeester Henny Logtenberg de financiële gegevens.

Rolf Lugtmeier en Pieter Everts werden herbenoemd in het bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.