nick marsman tot 2017 bij fc twente

Raaltenaar Nick Marsman (23) keept ook de komende seizoenen nog bij FC Twente. De doelman, die aan het begin van het seizoen bij een andere club mocht spelen maar inmiddels vaste waarde is, heeft zijn contract verlengd tot 2017.

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij FC Twente. Toen ik deze zomer terugkeerde bij de club waar ik als twaalfjarig spelertje binnenkwam, hoopte ik mezelf in de basis van het eerste elftal te spelen. Dat is gelukt. Ik ben verheugd met het vertrouwen dat FC Twente in mij heeft en ik hoop deze lijn natuurlijk door te zetten”, laat Marsman weten op de website van FC Twente.

Marsman vertrok in 2003 van Rohda Raalte naar de jeugd van de Tukkers. In het seizoen 2011/2012 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Het seizoen daarop werd hij verhuurd aan Go Ahead Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.