najaarsconcert heinos mannenkoor

Heino’s Mannenkoor geeft op vrijdag 18 oktober een najaarsconcert in de gerenoveerde hervormde kerk in Heino. Wijhes Mannenkoor werkt hier aan mee.

We kregen het volgende bericht over het Heino’s Mannenkoor.

Op vrijdag, 18 oktober, aanvang 20.00 uur, geeft Heino’s Mannenkoor een najaarsconcert in de recentelijk vanbinnen gerenoveerde hervormde kerk in Heino. Aan dit concert wordt medewerking verleend door Wijhes Mannenkoor.

Heino’s Mannenkoor heeft op 5 oktober jl. deelgenomen aan het Mannenkoor Festival in Nijverdal, waar het koor uitkwam in de D-categorie. In die categorie trad een drietal koren op, waarvan Heino’s Mannenkoor als beste uit de bus kwam. Een aardige opsteker voor dit koor, dat inmiddels ruim 5 jaar onder leiding staat van Svetla Kleijn-Anastasova. Voor het concert op 18 oktober is een aantal nieuwe liederen ingestudeerd. De pianobegeleiding is in handen van de jonge Zwolse pianist Bob van der Linde.

Wijhe’s Mannenkoor bestaat dit jaar 55 jaar. Onlangs heeft dit koor in Wijhe de musical ‘Jozef en de multikleuren dromenjas’ van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice ten gehore gebracht. Op 18 oktober brengt dit koor voor het eerst buiten Wijhe een aantal liederen uit die musical ten gehore.

De hervormde kerk in Heino heeft vanbinnen een facelift ondergaan. De kerk biedt nu meer ruimte en mogelijkheden voor het geven van concerten. Wat dit betekent voor optredens in die kerk hebben velen al kunnen horen en zien tijdens de onlangs succesvol verlopen 3e Open Muziekestafette.

De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 7,50 p.p.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.