Home / archiefcentraal / naar school met de trekker

naar school met de trekker

Als je naar school gaat, dan ga je met de fiets of de scooter. Is je school niet in de buurt dan neem je het openbaar vervoer of je moet je ouders een keer lief aankijken zodat ze je brengen. Zo zijn alle opties wel voorbij gekomen toch?

Bij het Carmel College wordt er creatief omgesprongen met vervoer van en naar school. Daar heet het vervoermiddel niet Gazelle, Batavus of Giant, maar John Deere of Ford. Op de parkeerplaats troffen we een aantal trekkers.

Misschien ontwikkelt zich hier wel een trend. Dan kunnen ouders het idee van de ‘gevaarlijke’ tweewielers met een gerust hart laten varen en staat er straks een Massey Ferguson of Fendt voor de deur. Het levert in ieder geval leuke plaatjes op.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.