muziekworkshops van polyhymnia

Polyhymnia geeft ook dit seizoen weer muziekworkshops. Kinderen van groep 5,6,7 en 8 van de Heideparkschool, de Regenboog en de Heilighart school krijgen elke week een uur muziekles. Vijf weken lang zullen de leerlingen oefenen op de P-bone (trombone), hoom, bugel of slagwerk. Aan het einde van de lessenreeks wordt er een slotconcert op school gegeven.

Door het succes op de scholen heeft Polyhymnia besloten de muziekworkshops voor iedereen toegankelijk te maken. Tijdens de Week van de Amateurkunst, op zaterdag 2 november om precies te zijn, houdt Polyhymnia ‘Gedoe op het plein’. Workshops als fanfare, slagwerk, majorettes en hip-hop zullen beschikbaar zijn.

De workshops inclusief grote finale zullen gehouden worden aan het eind van de middag op het Kroonplein in Lemelerveld. Deze zijn gratis toegankelijk voor jong en oud. Op staging2.muziekverenigingpolyhymnia.nl zal binnenkort meer informatie geplaatst worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.