mtb testdag in diepenveen

Wil je het nieuwe mountainbikenetwerk Salland uitproberen op de nieuwste modellen mountainbikes? Kom dan zondag 13 oktober naar Diepenveen en test een mountainbike op de single track MTB-route op het Wechelerveld.

Nieuwe modellen

Diverse in mountainbike gespecialiseerde fietsenzaken zijn van 9.00-13.00 uur aanwezig met de laatste mountainbikemodellen van gerenommeerde fietsmerken. Een unieke kans om de nieuwste modellen van de volgende partners te testen: WR-Bikes Haarle (KTM), Stappenbelt Apeldoorn (Specialized), Bos Deventer (Trek), Riesewijk Deventer (Merida /Cube), Lammertink Diepenveen (Lapierre), Giant-store Apeldoorn (Giant) en Conway.

Regels

Bij deelname aan de MTB-testdag gelden de volgende regels: deelname is op eigen risico, een valhelm is verplicht, bedoeld voor ervaren mountainbikers, legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) inleveren en je eigen pedalen/schoenen meenemen. De dag vindt plaats op het Wechelerveld, tegenover het Crematorium in Diepenveen, Raalterweg 29, waar je ook je auto kunt parkeren.

Opening

Van 12.00 tot 13.00 uur vindt de officiële opening van het mountainbikenetwerk Salland plaats met medewerking van oud-profschaatser en ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) Jochem Uytdehaage. Na de opening vindt de MTB-koppelkoers plaats en wordt er de hele middag gefietst in de fun-, amateurs- en eliteklasse.

Nieuwe routes

Het nieuwe mountainbikenetwerk in Salland bestaat uit de volgende routes: Wechelerveld route (ca. 4 km), Oostermaet route (ca. 30 km), IJsselland route (ca. 30 km) en de Salland route (ca. 34 km). Deze routes zijn via verbindingsroutes verbonden met de MTB-routes op de Sallandse Heuvelrug, de Veluwe en de Achterhoek. Informatie over het Mountainbike netwerk Salland is te vinden op staging2.mtbsalland.nl en vanaf maandag is de folder met informatie over het mountainbikenetwerk Salland verkrijgbaar bij de diverse VVV’s en Tourist Infopunten in Salland.

Meer informatie over de MTB-testdag is te vinden op staging2.atbsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.