middengeleider op de n35 is een verbetering

Op de N35 tussen Kruispunt Bos en het Tinq tankstation bij Raalte is afgelopen week een middengeleider gelegd. Een artikel over die geleider maakte aardig wat reacties los bij de bezoekers van onze website (zie links van dit artikel).

De een vindt de middengeleider een goede oplossing om te verkomen dat automobilisten vanuit Raalte richting Heino, linksaf slaan bij het tankstation. De ander denkt daar heel anders over: Wat nou als een motorrijder de betonnen balk over het hoofd ziet?

De discussie over de middengeleider is voor ons reden om de nieuwspoll er deze week op af te stemmen. Met de stelling ‘De middengeleider op de N35 is een verbetering’ kun je laten weten of je het eens of oneens met die stelling bent.

Afgelopen week vroegen we de bezoekers van onze site om te stemmen op de stelling ‘Ik heb mijn auto allrisk verzekerd‘. Dat naar aanleiding van een bericht van het Algemeen Daglblad. De krant publiceerde dat veel Nederlands hun auto oververzekerd hebben:

Ze hebben hun auto all risk verzekerd, maar de dure dekking staat allang niet meer in verhouding met de waarde van de auto. Uit een onderzoek van GfK blijkt dat van drie miljoen auto’s die 10 jaar of ouder zijn, 25 procent nog steeds de hoogste dekking heeft.

Op onze site gaf tweederde van de stemmers aan zijn auto allrisk verzekerd te hebben. Misschien tijd om de polis nog eens na te kijken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.