meerkoet is goed voor gratis fotoshoot

Willemien Haarman uit Raalte is de winnares van de fotoactie “Nieuw Leven”. Met haar foto van een meerkoet wint zij een waardebon voor een gratis fotoshoot in de studio van De Fotograaf Raalte.

Het juryrapport luidt als volgt: ‘‘De meerkoet is gefotografeerd in de natuurlijke omgeving. Je ziet het diertje bijna denken: wat wordt de volgende stap? Hij of zij ziet er nog helemaal pluizig uit van het nestdons. De foto geeft een mooi beeld, met een goede belichting en is daarbij ook mooi scherp’’.

De nieuwe fotoactie heet: ‘Wat was de zomer mooi!’. Heb jij ook zo genoten van afgelopen zomer en heb je toevallig wat mooie momenten vastgelegd op de gevoelige plaats? Stuur ze dan in op fotograaf.sallandcentraal.nl en wie weet ben jij de volgende winnaar van een gratis fotoshoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.