Home / archiefcentraal / medium tour finale op csi in duitse handen

medium tour finale op csi in duitse handen

Johan Wolff stond weer met zijn camera in de manege en legde de dag vast in beeld. Binnenkort is zijn hele reportage te zien op www.johanwolff.nl

Het was Jeroen Broek uit Veeningen die de meeste weerstand bood en met Dollar Girl (v. Metall) tweede werd in deze Veldhuis Media Prijs op 1.40m niveau. Gerco Schröder startte een nieuw talent en werd vierde met deze negenjarige Zamora (v. Quasimodo Z).

Voor een Twentse zege zorgde Robert Vos uit Wierden door ‘s middags met Armagedon (v. Solitaire) de Heineken Prijs op 1.30m niveau te winnen. In de 1.20m finale om de Harry’s Horse Prijs werd Wesley Mulder tweede met For a Dream, achter de Duitser Christian Hess.

De 1.30m finale om de Beaphara Prijs viel eveneens in buitenlandse handen. Alberto Michan Halbinger uit Mexico won, gevolgd door Megan Jansen uit De Steeg met Voirrellinde JJ (v. Orame Z).

Zondag is de laatste wedstrijddag, met om 15.00 uur de Roelofsen Grote Prijs van Salland op 1.45m niveau. Entree is 12,50 euro. Voor overige informatie zie www.csisalland.nl

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.