matsoe matsoe maakt domper meer dan goed

“Joey moest afzeggen omdat hij op Ibiza zat met een oorontsteking en niet mocht vliegen.” Afgelopen vrijdag maakte Matsoe Matsoe het allemaal goed in de Leeren Lampe.

“Toen we besloten om te trouwen, wilden we iets doen wat niet veel mensen doen”, vertelt Marloes. “We hoorden in het televisieprogramma ‘Jokertjes Jawoord’ dat Joey (DJ Matsoe Matsoe) ook op feesten ging draaien. We dachten er geen moment over na en vroegen alle informatie op.” Het stel ontmoette de dj voor het eerst in Zwolle. “Dat was helemaal geweldig. Zijn clip werd er opgenomen en wij mochten langskomen. En in het echt was het net zo’n spontane en gekke jongen als op televisie. Na de ontmoeting hebben we nog veel getwitterd.”

Op de dag van de bruiloft kreeg het aanstaande bruidspaar een flinke domper te verwerken. Marloes zat al in de make-up toen haar telefoon ging. “Joey mocht niet vliegen vanwege een oorontsteking. Wij baalden er heel erg van, want we hadden ons hier zo op verheugd. Zelfs RTL 5 zou op onze bruiloft komen om opnames te maken voor het nieuwe programma waarin Joey gevolgd wordt. Maar gelukkig konden we het oplossen met een andere dj.”

Op het moment dat het avondeten met alle daggasten begon, ging de telefoon van Marloes weer. Joey aan de lijn. “Hij vond het heel erg vervelend dat hij niet kon komen, maar feliciteerde ons van harte. Echt super lief van hem. We wisselden onze telefoonnummers uit en hij beloofde het goed te maken. En daar hield hij zich aan. Vrijdag stond hij in de Leeren Lampe om te draaien en hij nodigde ons uit om samen een drankje te doen. We zouden eigenlijk bij ons thuis wat drinken, maar voor de opnames was het makkelijker als wij naar de Leeren Lampe kwamen. Het was erg gezellig en we hebben een topavond gehad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.